Yannick Ferrera haalt zwaar uit naar Club Brugge

Yannick Ferrera haalt zwaar uit naar Club Brugge
Vrijdag 01 maart 2019 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge veroverde vorig seizoen de titel, maar de jongste tijd presteert blauw-zwart nogal wisselvallig. De Bruggelingen laten veel punten liggen en dat heeft volgens Yannick Ferrera onder meer te maken met... de arbitrage.

Volgens Ferrera, die eerder dit seizoen door Waasland-Beveren aan de kant werd geschoven omdat de beoogde resultaten uitbleven, had Club in het titeljaar de arbitrage aan zijn kant.

“Vorig jaar zou ik gezegd hebben: STVV is kansloos. Club Brugge was een machine. Maar dit seizoen is het anders", beschouwt Ferrera voor in Het Belang van Limburg. Waarna hij uithaalt naar blauw-zwart: "Club heeft de arbitrage niet meer zo aan zijn kant als een jaar geleden."

"Club liet thuis al punten liggen"

Ferrera is dus van mening dat Club zijn landstitel van vorig jaar mede te danken aan de scheidsrechters. Dit seizoen ziet hij een wisselvallige ploeg. "Club liet thuis al punten liggen tegen Charleroi, Waasland-Beveren, Zulte Waregem en AA Gent. Tegen hekkensluiter Lokeren wonnen ze met de hakken over de sloot. Het kan zaterdag 5-0 worden, maar als het wat meezit, kan STVV net zo goed met 1-2 winnen", besluit de werkloze trainer.

Poll: Had Club Brugge vorig seizoen de arbiters aan zijn kant?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Waasland-Beveren  I  STVV  I  voetbal  I  sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024