Wordt deze transfervrije vedette bij Genk de opvolger van Pozuelo?

Wordt deze transfervrije vedette bij Genk de opvolger van Pozuelo?
Vrijdag 01 maart 2019 - 16:30   I   door Redactie

KRC Genk is na afloop van de reguliere competitie zijn absolute draaischijf kwijt. Alejandro Pozuelo trekt dan de deur in de Luminus Arena achter zich dicht om bij Toronto FC aan de slag te gaan.

Philippe Clement, de trainer van KRC Genk, zit dezer dagen dan ook met de handen in het haar. Hij moet straks een oplossing zien te vinden om het vertrek van Pozuelo op te vangen. In de eigen selectie beschikt Clement met Leandro Trossard en Ivan Fiolic over alternatieven, maar mogelijk haalt Genk wel een speler van buitenaf.

Het bestuur van de Limburgse club zou kunnen overwegen om een transfervrije speler op te pikken. De naam van Ibrahim Afellay werd al aan Genk gelinkt, maar er zijn nog vrije spelers die voor een meerwaarde kunnen zorgen.

Eind januari vertrokken bij Dijon

Denk maar aan Yoann Gourcuff. De 32-jarige aanvallende middenvelder speelde doorheen zijn carrière onder meer bij AC Milan, Bordeaux en Olympique Lyon. De Fransman - in eigen land een vedette - speelde dit seizoen in de Ligue 1 bij Dijon, maar eind januari beslisten beide partijen om hun samenwerking stop te zetten.

Bij Dijon vlotte het niet voor de middenvelder, maar wie weet kan Gourcuff bij Genk een laatste avontuur aan zijn loopbaan toevoegen. Hij is alvast beschikbaar.

Poll: Moet Genk voor Gourcuff gaan?

TAGS  I  Dijon  I  AC Milan  I  Olympique Lyon  I  KRC Genk  I  Bordeaux  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024