Ongeziene leegloop bij Anderlecht: ‘Deze 13 spelers vertrekken’

Ongeziene leegloop bij Anderlecht: ‘Deze 13 spelers vertrekken’
Zondag 03 maart 2019 - 12:05   I   door Redactie

Ondanks een wervelende start, beleefde RSC Anderlecht een erg wisselvallig seizoen. Sterke mannen Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen zijn niet tevreden met de huidige gang van zaken en daarom zijn ze van plan om het roer om te gooien.

Komende zomer zal er bijgevolg een ware exodus plaatsvinden in het Constant Vanden Stockstadion. Tal van spelers moeten Anderlecht straks verlaten. De meesten omdat ze niet voldoen en niet het niveau halen om in het eerste elftal van paars-wit te spelen, anderen omdat ze zelf niet willen blijven.

Het gaat in totaal om dertien spelers: Dante, Delcroix, Appiah, Sowah, Saief, Adzic, Abazaj, Musona, Dauda, Milic of Lawrence, Makarenko, Gerkens en Bolasie. In het geval van Bolasie is het duidelijk dat hij hoger mikt, terwijl Gerkens en Makarenko eerder titularis waren, maar nu naar het achterplan zijn verdwenen. Zij willen elke week spelen en zullen daarom mogelijk andere oorden opzoeken.

De hand van Arnesen

Er gaat hoe dan ook een grote kuis plaatsvinden in de kleedkamer van Anderlecht. Het wordt straks een belangrijke transferperiode voor paars-wit en ook meteen de eerste keer dat de hand van Arnesen écht zichtbaar zal zijn.

Poll: Is het een goede zaak dat deze spelers zullen vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024