Bölöni uitgefloten door Antwerp-fans, maar gouden wissel resulteert in zege

Zondag 03 maart 2019 - 21:50   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft zondagavond weten aan te knopen met een overwinning. Het haalde het op de Bosuil met 2-1 van KAS Eupen, na doelpunten van Owusu en diens invaller Bolingi. Antwerp is door deze zege zeker van een plaats in play-off 1.

De wedstrijd ontplofte pas écht na rust toen Owusu de score opende. Eupen was echter niet van slag, want amper vier minuten na het openingsdoelpunt stond het al 1-1. Antwerp drukte door en ging vol voor de zege. Via Batubinsika werd het ook 2-1, maar de goal werd afgekeurd door de VAR omwille van een duwfout.

Bölöni haalde doelpuntenmaker Owusu naar de kant en dat begreep de Antwerp-aanhang niet. Ze trakteerden hun trainer op een fluitconcert, maar Bölöni haalde uiteindelijk wel zijn gelijk. Invaller Bolingi duwde in de slotfase de 2-1 binnen en zo pakte Antwerp de drie punten.

Poll: Is Antwerp volgens jou een titelkandidaat?