Vandenbempt duidt nieuwe titelfavoriet aan: "Gaat de verkeerde kant uit met Genk"

Vandenbempt duidt nieuwe titelfavoriet aan:
Maandag 04 maart 2019 - 13:00   I   door Redactie

Twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie en de start van play-off 1 lijkt de titelstrijd opnieuw hélemaal open te liggen. KRC Genk verloor de jongste weken wat van zijn pluimen en eerste achtervolger Club Brugge knabbelde rustig aan de achterstand.

"Qua resultaten gaat het de verkeerde kant uit met RC Genk: 2 op 9, kansloos eruit in de Europa League... De voorsprong op Club Brugge was 11 punten, dat zijn er nu nog 6", merkt Peter Vandenbempt op bij Sporza.

"De schade in de Pozuelo-weken is behoorlijk groot. Het mentale voordeel lijkt nu weer bij Club Brugge te liggen", lijkt de radiocommentator ook een nieuwe titelfavoriet aan te duiden. "Bij Club zijn ze al langer met de psychologische oorlogsvoering begonnen. Dat hoort er ook bij, zo net voor en in play-off 1."

"Club gaat anders en wellicht beter de play-offs in dan vorig jaar"

"Ze hebben het voordeel van de ervaring, ze benadrukken dat ook graag. En tenzij Club de komende twee weken nog ineens gaat struikelen, gaan ze anders en wellicht ook beter in het hoofd de play-offs in dan bijvoorbeeld vorig jaar toen het in de laatste weken van de reguliere competitie voor Club toch moeizaam sukkelen was."

Poll: Wie is volgens jou dé titelfavoriet?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  STVV  I  AA Gent  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024