‘Markovic heeft belangrijke transferboodschap voor RSCA’

‘Markovic heeft belangrijke transferboodschap voor RSCA’
Vrijdag 08 maart 2019 - 08:05   I   door Redactie

Lazar Markovic speelde vorig seizoen zes maanden op uitleenbasis bij RSC Anderlecht. Hij liet af en toe vlagen van zijn talent zien, maar keerde uiteindelijk terug naar Liverpool. Vorige zomer en ook in januari ondernam paars-wit enkele pogingen om de Serviër terug te halen, maar dat lukte niet. Straks komt daar mogelijk verandering in.

Op het einde van de transferperiode in januari ruilde Markovic Liverpool in voor Fulham. Het was Aleksandar Mitrovic die zijn landgenoot en goede vriend aanprees bij The Cottagers. Eén probleem: tot dusver wist Markovic nog geen deuk in een pakje boter te trappen bij Fulham.

De 25-jarige vleugelaanvaller mocht één keer invallen, maar daar bleef het ook bij. Omdat het er ook naar uitziet dat Fulham gaat degraderen, valt het te verwachten dat het huwelijk tussen Markovic en zijn nieuwe club geen lang leven beschoren zal zijn.

Anderlecht

Komende zomer gaat Markovic - hij is dan transfervrij - op zoek naar een nieuwe club. Enter Anderlecht. Paars-wit heeft Markovic nooit écht opgegeven en bovendien was de dribbelaar graag gezien bij het Anderlecht-publiek. Wie weet is Markovic straks wel de eerste zomeraanwinst van de Brusselaars.

Update 8/3 - 8:05

Markovic zegt niet op voorhand 'neen' tegen een terugkeer naar Anderlecht. De Serviër beseft dat het stilaan tijd wordt om zijn carrière opnieuw op de rails te zetten. Bij paars-wit zou Markovic veel aan spelen kunnen toekomen, en dat spreekt hem wel aan. Al kijkt hij nog even de kat uit de boom, want je weet nooit dat er betere aanbiedingen binnenlopen.

Poll: Moet Anderlecht vol voor Markovic gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fulham  I  Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024