'Kylian Mbappé trekt conclusies en wil PSG verlaten voor deze topclub'

'Kylian Mbappé trekt conclusies en wil PSG verlaten voor deze topclub'
Donderdag 07 maart 2019 - 17:02   I   door Redactie

Paris Saint-Germain zal ook dit seizoen de Champions League niet winnen. De Franse topclub werd woensdagavond op pijnlijke wijze door Manchester United uit het kampioenenbal geknikkerd. Sterspeler Kylian Mbappé begrijpt er ook een dag later nog steeds niets van.

PSG incasseerde in blessuretijd een strafschopdoelpunt van Marcus Rashford, het goudhaantje van United. De bal ging pas op de stip na tussenkomst van de VAR, die opmerkte dat Presnel Kimpembe hands had gemaakt in de eigen rechthoek.

De uitschakeling is hard aangekomen bij Mbappé, die volgens Don Balon een drastische beslissing heeft genomen. De Franse aanvaller wil PSG komende zomer verlaten omdat hij het gevoel heeft dat hij met zijn huidige club niet kan meestrijden voor de grootste prijzen.

Naar Spanje

Mbappé wil dolgraag de Champions League winnen en is van mening dat hij daarom naar een andere topclub moet verhuizen. Volgens Don Balon heeft de 20-jarige spits zijn zinnen gezet op een verhuis naar... Barcelona. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Zou jij Mbappé graag bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024