Anderlecht haalt ‘de nieuwe Dries Mertens’ in huis

Anderlecht haalt ‘de nieuwe Dries Mertens’ in huis
Donderdag 07 maart 2019 - 20:02   I   door Redactie

Destijds werd Dries Mertens als 'niet goed genoeg' bestempeld door RSC Anderlecht. De kleine flankaanvaller baande zich via Eendracht Aalst, AGOVV, PSV en Napoli uiteindelijk een weg naar de absolute top. Stof tot nadenken voor paars-wit, dat sinds de passage van Mertens wel anders omgaat met laat mature spelers.

Kijk maar naar Yari Verschaeren. Hij is amper 17 jaar oud, maar is dit seizoen één van de weinige lichtpunten bij Anderlecht. Volgens Jonas De Roeck, trainer van de beloften bij paars-wit, kan Verschaeren het ver schoppen.

"Yari is niet de meest explosieve voetballer, maar als hij infiltreert mag je er zeker van zijn dat hij niet ingehaald zal worden. Hij is wel even snel met en zonder bal. Dat is ook een kwaliteit", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Mertens

Het weekblad kwam zelfs te weten dat sommige mensen bij Anderlecht in Verschaeren een nieuwe Dries Mertens zien. "Zijn progressiemarge is ook groot. Op Neerpede denken sommige waarnemers zelfs dat hij qua intrinsieke kwaliteiten niet moet onderdoen voor Dries Mertens", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Gaat Verschaeren volgens jou net zo goed worden als Mertens?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024