'Real Madrid tast diep in de buidel en haalt Romelu Lukaku binnen'

'Real Madrid tast diep in de buidel en haalt Romelu Lukaku binnen'
Vrijdag 08 maart 2019 - 07:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku is on fire. Dat is het minste wat je kan zeggen. In zijn jongste drie wedstrijden bij Manchester United was de Rode Duivel goed voor maar liefst zes doelpunten. Straffe cijfers en de bloedvorm van Big Rom is werkelijk niemand ontgaan.

Volgens Don Balon is Real Madrid namelijk van plan om Lukaku komende zomer naar Santiago Bernabéu te halen. De Koninklijke werd eerder deze week roemloos uit de Champions League geknikkerd door Ajax en voorzitter Florentino Perez wil de huidige spelers vervangen door nieuwe sterren.

Lukaku is nadrukkelijk in beeld om Karim Benzema - hij lag nooit echt in de bovenste schuif bij de fans van Real - te vervangen. Na zijn sterke prestaties van de jongste weken is het bestuur van Real overtuigd.

Onderhandelingen

De Spaanse topclub gaat zich heel binnenkort melden bij Lukaku en Manchester United om te onderhandelen over een transfer. Volgens Don Balon bestaat er nu al geen twijfel meer over dat Lukaku vanaf volgend seizoen doelpunten gaat maken voor Real. De Spanjaarden willen ook diep in de buidel tasten.

Poll: Denk jij dat Lukaku goed bij Real Madrid zou passen?

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  sport  I  Rode Duivels  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024