'Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Henry Onyekuru'

'Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Henry Onyekuru'
Maandag 18 maart 2019 - 16:30   I   door Redactie

Henry Onyekuru speelde in ons land al bij KAS Eupen en RSC Anderlecht, maar volgend seizoen is de aanvaller mogelijk te bewonderen in het shirt van... Club Brugge. Dat melden verschillende Turkse media.

Volgens Fanatik zou Club reeds vorige zomer al een bod hebben uitgebracht op Onyekuru. Het wilde de Nigeriaan overnemen van Everton, maar Onyekuru verkaste uiteindelijk op uitleenbasis naar Galatasaray.

Bij Cim Bom was de 21-jarige aanvaller dit seizoen goed voor negen doelpunten in twintig competitiewedstrijden, maar toch past Onyekuru met het oog op volgend seizoen niet meer in de plannen van huidig trainer Fatih Terim.

Club nog steeds geïnteresseerd

En dus zou Onyekuru opnieuw op weg zijn naar België, waar Club Brugge nog steeds geïnteresseerd is. Blauw-zwart zou in de komende weken actie willen ondernemen en onderhandelen met Everton. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 18/3 - 16:30

Het wordt voor Club Brugge ontzettend lastig om Onyekuru binnen te halen. Turkse media hebben weet van interesse van... Bayern München. De Duitse recordkampioen zou wel wat zien in de Nigeriaanse flankaanvaller en van plan zijn om contact op te nemen met diens moederclub Everton.

Bij Everton beseffen ze dat ze komende zomer de jackpot kunnen winnen bij een eventueel vertrek van Onyekuru. The Toffees zouden aan Bayern laten weten hebben dat de ex-speler van onder meer KAS Eupen en Anderlecht zomaar eventjes 40 (!) miljoen euro moet kosten. En zo wordt hij al helemaal onbetaalbaar voor Club Brugge.

Poll: Zou jij Onyekuru graag bij Club Brugge zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Everton  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Galatasaray  I  sport  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024