'Na Fellaini stoppen ook deze 5 Rode Duivels'

'Na Fellaini stoppen ook deze 5 Rode Duivels'
Zaterdag 09 maart 2019 - 11:31   I   door Redactie

Marouane Fellaini kondigde zijn afscheid aan van de nationale ploeg. Het is de eerste van de gouden generatie - Steven Defour en Radja Nainggolan even niet meegerekend - die definitief afhaakt. De kranten vrezen dat er nog gaan volgen.

Zo maakt La Dernière Heure een lijstje op met spelers die straks ook dreigen te stoppen. Thomas Vermaelen (33), Vincent Kompany (32), Moussa Dembélé (31) en Dries Mertens (31).

Van Vermaelen en Kompany wordt verwacht dat ze na het EK stoppen. Ook Dembélé, die naar China verhuisde, is een kanshebber om te stoppen. Mertens benadrukt dat hij daar nog niet aan denkt. "Ik stop niet. Zolang ik door kan gaan, zal ik dat doen. Als ik wordt opgeroepen, zal ik van de partij zijn", aldus de Rode Duivel.

Lukaku

Naast die dertigers is er nog een probleemgeval. Romelu Lukaku kondigde aan dat hij na het EK er ook een punt achter zet bij de nationale ploeg. "Ik zal de situatie later nog wel verduidelijken", zegt Lukaku daarover. Zo dreigt de gouden generatie dus helemaal uit elkaar te vallen over ruim een jaar.

Poll: Denk jij dat Lukaku echt stopt na het EK van 2020?

TAGS  I  Rode Duivels  I  v24

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024