Silvio Proto haalt zwaar uit naar Marc Coucke

Silvio Proto haalt zwaar uit naar Marc Coucke
Zondag 10 maart 2019 - 14:30   I   door Redactie

Silvio Proto verdedigde tussen 2005 en 2016 de kleuren van RSC Anderlecht. Tegenwoordig is de inmiddels 35-jarige doelman actief bij Lazio, waar hij aan zijn laatste avontuur als prof bezig is.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws heeft Proto het onder meer over zijn ex-club Anderlecht. "Ik vind het niet normaal dat het zo slecht gaat met Anderlecht. Het blijft voor mij de beste club in België. Ik weet dat ze vechten om in play-off 1 te geraken, maar... (zucht) Het doet me pijn."

"Ze zitten in een overgangsperiode. Alles is er veranderd. Een nieuwe directie, een nieuwe trainer, nieuwe spelers. Misschien moeten bepaalde mensen beseffen dat iedereen zijn specifieke taak heeft binnen een club. De spelers staan op het veld, de trainer maakt de ploeg, de kinesist masseert...", gaat Proto verder.

"Voorzitter moet wat minder in de spotlights staan"

Waarna er nog een uithaal aan het adres van de voorzitter volgt. "De toekomst zal uitwijzen of Marc Coucke een goede voorzitter was voor Anderlecht - zoals hij dat was in Oostende. Momenteel kan je dat moeilijk zeggen, in het begin zijn er altijd twijfels. Ik vind wel dat een voorzitter wat afstand moet houden, minder in de spotlights moet staan en een bredere visie moet hebben."

Poll: Heeft Proto gelijk?

TAGS  I  Lazio  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024