Verhuist Yannick Bolasie definitief naar Anderlecht?

Verhuist Yannick Bolasie definitief naar Anderlecht?
Maandag 11 maart 2019 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht huurt Yannick Bolasie sinds de transferperiode in januari van Everton. De dribbelvaardige vleugelaanvaller etaleerde bij vlagen al zijn kunnen en dat leverde hem nu zelfs weer een selectie op voor de nationale ploeg van Congo.

Het spreekt voor zich dat zoiets deugd doet voor de 29-jarige Bolasie. Eerder dit seizoen had hij het immers nog moeilijk om aan speelminuten te geraken bij de Engelse tweedeklasser Aston Villa.

Hoewel Bolasie eerder al verkondigde dat hij wellicht niet bij Anderlecht blijft, kan de selectie voor de nationale ploeg hem misschien wel op andere gedachten brengen. Bij paars-wit kan Bolasie sneller uitblinken dan bij een laagvlieger in de Premier League. Een afweging die hij ongetwijfeld zal maken.

"Ik beleef steeds meer plezier aan hier te spelen"

"Ik beleef steeds meer plezier aan hier te spelen", aldus Bolasie in Het Laatste Nieuws. "Deze week was Lukaku weer een inspiratie voor mij. Die twee goals op PSG, na zoveel kritiek te hebben gekregen, dat is toch geweldig. Het geeft aan: geef nooit op."

Dat hij na lange tijd opnieuw international is, streelt het ego van Bolasie. "We spelen tegen Liberia. Een fel beladen match, net zoals deze tegen Kameroen. Ik ben blij dat ik er weer bij ben. Met dank aan Anderlecht."

Poll: Moet Anderlecht proberen om Bolasie definitief binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Everton  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024