Dit heeft Cristiano Ronaldo zelf te zeggen over zijn fenomenale prestatie

Dit heeft Cristiano Ronaldo zelf te zeggen over zijn fenomenale prestatie
Woensdag 13 maart 2019 - 07:55   I   door Redactie

Dat hij een fenomeen is, wisten we al langer. Dinsdagavond zette Cristiano Ronaldo - inmiddels 34, maar dat is er toch niet aan te merken - dat gewoon nog eens in de verf. In zijn eentje legde de Portugese vedette Atlético Madrid over de knie. Juventus door naar de kwartfinales van de Champions League en een vierde opeenvolgende eindzege blijft mogelijk voor CR7.

Na het laatste fluitsignaal stond Ronaldo te glunderen tijdens interviews. "Misschien dat Juventus me om die reden gekocht heeft, voor dit soort magische avonden", tekende Voetbal International op uit de mond van de Juventus-aanvaller die een hattrick lukte.

"We hadden een speciale avond nodig, en dat is het geworden. En dan heb ik het niet alleen over de doelpunten, maar over het hele team en de instelling. Dít is dus precies de mentaliteit die je nodig hebt in de Champions League. We zitten op het juiste spoor", voegde Ronaldo er nog aan toe.

"Laten we het stap voor stap bekijken"

Na deze prestatie is Juventus plots weer één van de favorieten voor de eindzege. Al wil Ronaldo dat niet gezegd hebben. "Atlético is een zeer sterk team, maar wij ook. Vandaag hebben we bewezen dat we het verdienen om door te gaan, maar het is te vroeg om over de finale te praten. Laten we het stap voor stap bekijken."

Poll: Gaat Juventus dit seizoen de Champions League winnen?

TAGS  I  Juventus  I  Atlético Madrid

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024