‘RSCA neemt deze beslissing na aanvaring tussen Rutten en Zetterberg’

‘RSCA neemt deze beslissing na aanvaring tussen Rutten en Zetterberg’
Woensdag 13 maart 2019 - 09:09   I   door Redactie

Ook al plaatste RSC Anderlecht zich afgelopen zondag voor play-off 1, toch wordt het maar niet rustig in en rond het oefencomplex in Neerpede. Zo botsten hoofdtrainer Fred Rutten en ‘supervisor’ Pär Zetterberg. Bij paars-wit deden ze er meteen alles aan om het probleem in de kiem te smoren.

“Het Anderlecht-bestuur wil niet reageren omdat het niet voor nog meer controverse wil zorgen”, schrijft de Franstalige krant La Dernière Heure op woensdag.

“Zetterberg wordt evenwel niet berispt. Bij paars-wit zijn ze van mening dat hij de regels niet heeft overtreden. Hij werd ingehaald om de spelers individueel te verbeteren en erover te waken dat Anderlecht trouw blijft aan zijn DNA. Hij heeft Rutten niet bekritiseerd”, voegt de krant er nog aan toe.

Uitspraken in juiste context plaatsen

“En ondertussen hebben Rutten en Zetterberg samen met General Manager Michael Verschueren rond de tafel gezeten. De exacte functie van Zetterberg werd nog eens uitgelegd en Verschueren had als doel om de uitspraken van Zetterberg in de juiste context te plaatsen bij Rutten.”

Uit de bewoordingen van La Dernière Heure lijkt het erop dat Verschueren het dus vooral heeft opgenomen voor Zetterberg. De Zweed ligt in de bovenste schuif bij het Anderlecht-bestuur en het is dan ook maar de vraag wat de aanvaring met Rutten op lange termijn zal betekenen voor de Nederlander.

Poll: Had Rutten dit mogen zeggen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024