Griezmann breekt hélemaal in TV-interview na Juventus-Atlético (VIDEO)

Griezmann breekt hélemaal in TV-interview na Juventus-Atlético (VIDEO)
Woensdag 13 maart 2019 - 20:53   I   door Redactie

Atlético Madrid werd dinsdag door Juventus uit de Champions League geknikkerd. De uitschakeling kwam hard aan bij de Madrileense topclub en niet in het minst bij sterspeler Antoine Griezmann. In een TV-interview, vlak na afloop van de wedstrijd, leek de Franse wereldkampioen wel hélemaal te breken.

Met een krak in zijn stem en met het hoofd gebogen. Zo stond een duidelijk aangeslagen Griezmann een Franse interviewster te woord. Grizou was er hart van in dat hij met zijn Atlético de boot was ingegaan bij Juventus.

"We hebben ons laten wegdrukken door Juventus en zo hebben ze ons pijn kunnen doen. We wisten dat het moeilijk zou worden. In de heenwedstrijd speelden we de perfecte match. Nu niet. En tegen zulke grote ploegen betaal je dat cash. Dit was niet onze avond", aldus Griezmann.

"Ik voel me verantwoordelijk"

"Nu moeten we ons op de competitie richten. Volgend jaar keren we terug in de Champions League. Ik ben teleurgesteld, ja. Ik had me misschien meer in het spel moeten laten betrekken. Meer ballen raken. Ik voel me verantwoordelijk voor deze uitschakeling. Maar we moeten terugknokken. Ik geloof nog steeds in deze club. We gaan er alles aan doen om sterker terug te keren", besloot de aangeslagen Griezmann.

Bekijk het volledige interview hieronder:

Poll: Vind jij dat Griezmann naar een andere topclub moet verhuizen?

TAGS  I  Juventus  I  Atlético Madrid  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024