Degryse: "Hoe kan je nu toch tegen hem zijn?"

Degryse:
Donderdag 14 maart 2019 - 09:30   I   door Redactie

Marc Degryse was aanwezig als co-commentator tijdens de 3-0-overwinning van Juventus tegen Atlético Madrid. Cristiano Ronaldo was de grote man met een hattrick.

"Tijdens de uitzending zei Bart (Raes, de commentator, red.) plots dat de figuur Ronaldo verdeelt. Dat is waar, je bent blijkbaar voor of tegen, ik snáp dat niet. Ik vind Messi de beste voetballer, maar Ronaldo is als atleet indrukwekkender", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Ik zie hen beiden graag bezig. Voetballiefhebbers zouden net tevreden moeten zijn dat er twee zulke spelers tegelijk rondlopen. Het maakt het extra leuk: je kunt ze permanent vergelijken."

"Er waren twijfels rond Ronaldo, omdat hij 'al' 34 is", vervolgt Degryse. "Hij is niet meer de flitsende flank van een paar jaar geleden - hij heeft wat aan snelheid ingeboet -, maar hij is geëvolueerd tot een ander type, dat minstens even waardevol is voor zijn elftal. Bovendien is hij fysiek nog altijd superfit. Daar zou men beter een voorbeeld aan nemen: hij blijft hongerig."

"En dat hij zichzelf dan zo graag ziet... Ik haal daarbij de schouders op, laat iedereen toch zijn wie hij is. Ik vind het niet storend. (lacht) Ronaldo heeft alle redenen om zichzelf graag te zien. Voor mij telt enkel wat tijdens wedstrijden gebeurt."

Poll: Ben jij voor of tegen Ronaldo?

TAGS  I  Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024