KBVB geeft deadline voor uitspraak over KV Mechelen en W-Beveren

KBVB geeft deadline voor uitspraak over KV Mechelen en W-Beveren
Donderdag 14 maart 2019 - 20:00   I   door Redactie

KV Mechelen en Waasland-Beveren vrezen het ergste in het hele dossier rond matchfixing. Volgens Beerschot Wilrijk zou een uitspraak snel volgen en zal KV Mechelen veroordeeld worden tot degradatie.

Volgens Sporza is dat toch wat voorbarig. "Bij de voetbalbond laten ze weten dat 'het disciplinair onderzoek in een finale fase zit' en dat ze 'zo snel mogelijk een definitieve uitspraak' willen doen, 'uiterlijk voor 30 juni'", klinkt het. 

"De bond bevestigt ook dat het gaat om de matchen KV Mechelen-Waasland-Beveren en Eupen-Moeskroen, de 2 sleutelduels van de slotspeeldag van afgelopen seizoen."

Pro League

Ook de Pro League heeft op de hele heisa gereageerd. "De Pro League herinnert er aan dat ze zich burgerlijke partij stelde bij de onderzoeksrechter en dat ze met bijzondere aandacht de disciplinaire procedure volgt, ingesteld door én behorende tot de bevoegdheden van de KBVB. De Pro League herhaalt dat deze procedure geen enkele invloed mag hebben op het verloop van de competities van het huidige seizoen."

Poll: Is 30 juni te laat volgens jou?

TAGS  I  KV Mechelen  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024