‘Neymar negeert Real Madrid en tekent bij deze Engelse topclub’

‘Neymar negeert Real Madrid en tekent bij deze Engelse topclub’
Vrijdag 15 maart 2019 - 16:30   I   door Redactie

Neymar moest onlangs nog met lede ogen toezien hoe Paris Saint-Germain uit de Champions League werd geknikkerd. De Braziliaan is geblesseerd en kon zijn team niet helpen. Dat PSG opnieuw de Champions League niet zal winnen, heeft Neymar wel aan het denken gezet.

Volgens Don Balon acht de Braziliaanse vedette de tijd rijp om PSG te verlaten. Hij ziet zichzelf volgend seizoen het shirt van de Parijse grootmacht niet meer dragen. Een vertrek naar Real Madrid? Neen, ook dat zou geen optie meer zijn.

Zinédine Zidane, sinds kort opnieuw trainer van De Koninklijke, is immers niet meteen de grootste fan van Neymar. Zizou ziet liever Eden Hazard naar Santiago Bernabéu komen. Neymar heeft de boodschap begrepen en hij zou vanaf nu van plan zijn om Real dan ook te negeren.

Premier League

Ondertussen heeft de Braziliaan zijn zinnen gezet op een verhuis naar de Premier League. Don Balon weet dat Manchester United hard aan de mouw van Neymar trekt. De gewezen aanvaller van Barcelona voelt wel wat voor een verhuis naar Old Trafford en zou van plan zijn om er te tekenen.

Poll: Zou jij Neymar graag in de Premier League zien voetballen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Barcelona  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024