Verrassend nieuws over zaakwaarnemer Dejan Veljkovic

Verrassend nieuws over zaakwaarnemer Dejan Veljkovic
Vrijdag 15 maart 2019 - 21:24   I   door Redactie

De Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft inzage gekregen in het dossier Propere Handen. Het gerecht draagt in totaal 35 documenten over aan de KBVB, maar die gaan enkel en alleen over het luik matchfixing.

Als ze bij de Voetbalbond dachten dat ze ook meer zouden te weten komen over de rol van spilfiguur - én spijtoptant - Dejan Veljkovic, komen ze dus bedrogen uit. Het zal misschien toch even schrikken geweest zijn.

"Bij de documenten zitten geen verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic. Die zijn volgens het federaal parket niet nodig om de onderzoekscoördinator van de KBVB toe te laten zijn onderzoek naar mogelijke matchfixing door KV Mechelen en Waasland-Beveren af te ronden", zo meldt Sporza.

"Een eventuele veroordeling van de betrokken clubs zal dus gebeuren op basis van telefoontaps, waaruit zou moeten blijken dat er een poging is geweest om de degradatiestrijd te beïnvloeden", klinkt het tot slot nog.

Poll: Denk jij dat er snel meer nieuws zal zijn in dit dossier?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024