Ferrera: "Extra frustrerend als je beelden herbekijkt en hem ziet glimlachen"

Ferrera:
Zaterdag 29 oktober 2016 - 14:36   I  

KV Mechelen-trainer Yannick Ferrera is het beu. Hij vindt dat zijn ploeg te vaak wordt benadeeld door de scheidsrechters. Zoals de penalty die voor Anderlecht werd gefloten terwijl de fout buiten de baklijn gebeurde.

 “Het was niet bepalend want met elf tegen tien was ­Anderlecht beter, het had zo ook wel gewonnen. Maar we werden alweer benadeeld door de scheidsrechter, voor de zoveelste keer sinds ik hier trainer ben. Ik ben het echt beu. Extra frustrerend is het als je de beelden herbekijkt en hem (Joeri Van de Velde, red.) nog ziet glimlachen ook. Een gebrek aan respect", briest Ferrera in Gazet van Antwerpen.

“De scheidsrechters hebben echt hulp nodig. Want de beslissingen die ze nemen, zijn zó belangrijk, ze kunnen het leven van een persoon of een club beïnvloeden. Ik probeer rustig te blijven. Na elke match komen de scheids en de vierde scheids mij proficiat wensen voor mijn fairplay. Maar we verliezen intussen wel punten door hun fouten. Dat kan al eens gebeuren, ik maak ook fouten. Maar zo veel verkeerde beslissingen op zo'n korte tijd: dat maakte ik nooit eerder mee.”

TAGS  I  Yannick Ferrera  I   KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024