KV Mechelen keert terug in Jupiler Pro League

KV Mechelen keert terug in Jupiler Pro League
Zaterdag 16 maart 2019 - 18:09   I   door Redactie

KV Mechelen promoveert na een jaar afwezigheid opnieuw naar 1A. Malinwa versloeg Beerschot Wilrijk in de terugwedstrijd met 2-1. De heenmatch was op 0-0 geëindigd. Clément Tainmont trapte Mechelen in de slotminuten naar de promotie. Beerschot Wilrijk speelde een uur lang met tien erg verdienstelijk.

KV Mechelen begon voortvarend aan de wedstrijd ,maar viel nadien stil. Beerschot Wilrijk kwam beter in de wedstrijd. Hij werd na een halfuur echter tot tien herleid. Noubissi kreeg een rode kaart nadat hij er met de voet vooruit in ging.

Vlak na de rust zette Malinwa de nummerieke meerderheid ook om op het scorebord. Nikola Storm scoorde de 1-0. Nadien moest de wedstrijd even worden stilgelegd nadat fans van Beerschot Wilrijk voorwerpen op het veld gooiden. Dat deed de bezoekers blijkbaar deugd, want Berschot speelde zeker niet slecht met z'n tienen.

Al was bij de gelijkmaker wel wat geluk gemoeid. Scheidsrechter Visser kende een strafschop toe na een wel zeer lichte overtreding. Dante Vanzeir trok er zich niets van aan en scoorde vanaf de stip. KV Mechelen was aangeslagen en kwam maar één keer dicht bij een doelpunt. Mike Vanhamel redde echter uitstekend. De hoop leek weg, maar dan vond Tainmont zijn moment gekozen. Hij knalde het leer laag en staalhard in de linkerhoek binnen.

Poll: Ben jij blij met de komst van KV Mechelen in 1A?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Beerschot Wilrijk

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024