'Felice Mazzu wordt mogelijk nieuwe trainer van Anderlecht'

'Felice Mazzu wordt mogelijk nieuwe trainer van Anderlecht'
Zondag 17 maart 2019 - 12:00   I   door Redactie

Felice Mazzu staat al sinds 2013 aan het roer bij Sporting Charleroi. In het hedendaagse voetbal is dat een eeuwigheid. Wel, wie weet komt er aan het einde van dit seizoen een einde aan het huwelijk tussen de Zebra's en hun trainer.

Eerder deze week deed Mazzu al mysterieus over zijn toekomst. "Ik heb mijn beslissing al genomen. Maar ik praat pas eind mei over mijn toekomst, omdat ik hoop dat we met Charleroi nog de barragematchen voor Europees voetbal gaan halen."

Mazzu lijkt met die woorden te willen aangeven dat het tijd is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De voorbije jaren was hij al in beeld bij verschillende Belgische topclubs. De naam van de Belg met Italiaanse roots viel onder meer bij Anderlecht, Club Brugge, Standard, KRC Genk en AA Gent.

Anderlecht heeft gepolst

De huidige trainer van Charleroi moest het evenwel altijd afleggen tegen andere kandidaten. Mazzu volgde ondertussen ook al Nederlandse les, om op die manier zijn kansen te vergroten om bij een Vlaamse club aan de slag te kunnen gaan.

Met het oog op volgend seizoen zou Anderlecht al eens gepolst hebben bij de entourage van Mazzu. Bij paars-wit zouden ze wel wat zien in een samenwerking met de succestrainer van Charleroi. Of hij topkandidaat is, is niet duidelijk. Maar het is best mogelijk dat Mazzu volgend jaar op de bank zit bij Anderlecht.

Poll: Is Felice Mazzu goed genoeg om trainer van Anderlecht te zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal  I  Charleroi  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024