Fred Rutten niet tevreden bij Anderlecht: "Dat moet eruit"

Fred Rutten niet tevreden bij Anderlecht:
Maandag 18 maart 2019 - 08:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht won zondagavond met 0-2 op het veld van KV Oostende. Een goed resultaat dat opnieuw vertrouwen moet geven. En toch was Fred Rutten niet helemaal tevreden over de prestatie van zijn elftal.

"Over de eerste helft ben ik heel tevreden, dat was gewoon goed. Maar we hadden de rust moeten ingaan met een 2-0-voorsprong", steekt Rutten van wal bij Sporza. "Na de rust was het wat minder, maar maken we wel een mooie goal. Dan verwacht je dat je op de counter nog een goal kan maken. Maar uiteindelijk was het in de laatste 5 minuten toch nog even bibberen."

"We hadden de wedstrijd al vroeger op slot moeten gooien. Dat heeft allemaal met de geschiedenis van dit jaar te maken. Bij 0-1 is het nog niet helemaal veilig en bij een paar spelers sluipt er dan wat in. Als we dat eruit krijgen, kan dit team nog groeien. Misschien kan dit seizoen nog een mooie verrassing brengen."

"Dat moet vertrouwen geven in de play-offs"

Al ziet Rutten het wel nog goed komen met zijn ploeg. "Het team krijgt vertrouwen en de automatismen komen er langzaam in. Dat moet vertrouwen geven in de play-offs", besluit de Nederlander.

Poll: Kan Anderlecht de titel nog pakken volgens jou?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024