Hoogspanning bij Club Brugge: Wesley zorgt nóg maar eens voor problemen

Hoogspanning bij Club Brugge: Wesley zorgt nóg maar eens voor problemen
Maandag 18 maart 2019 - 13:18   I   door Redactie

De play-offs komen eraan, maar Club Brugge slaagde er zondag niet in om de reguliere competitie met een goed gevoel af te sluiten. Integendeel, blauw-zwart verloor met 1-2 van Moeskroen en moet zich toch opnieuw gaan bezinnen.

Het is overigens hoogspanning in het Jan Breydelstadion, want Wesley Moraes zorgde voor de derde keer in amper enkele weken tijd voor problemen. "Terwijl de zenuwen nu pas gespannen zullen worden, loopt de onmisbare spits Wesley Moraes schijnbaar al enkele weken op de toppen van zijn tenen", merkt Het Nieuwsblad op.

"Het wordt een werk voor Ivan Leko en zijn staf om de Braziliaan te kalmeren. Nadat hij de voorbije weken even ostentatief als overbodig bij elke vervanging zijn ongenoegen liet blijken, liep Wesley gisteren voortdurend te mekkeren, wat hem uiteindelijk een gele kaart opleverde."

Rode kaart?

Eerder in de match ontsnapte de Braziliaan zelfs aan een rode kaart. "Hij was eerder ontsnapt toen hij zonder bal in de buurt met zijn elleboog Noé Dussenne velde. De tv-beelden gaven niet meteen uitsluitsel, maar de geheven elleboog stond wel symbool voor zijn wedstrijd. Club Brugge heeft zijn spits de komende tien wedstrijden broodnodig. Hij is 22 jaar en zijn emoties gaan regelmatig met hem aan de haal."

Poll: Gaat het Club Brugge lukken om Wesley in toom te houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024