Anderlecht kondigt groot nieuws aan: "Ze maken het eerstdaags bekend"

Anderlecht kondigt groot nieuws aan:
Woensdag 20 maart 2019 - 07:06   I   door Redactie

Anderlecht heeft groot transfernieuws over Yari Verschaeren. Het 17-jarige toptalent blijft namelijk waar hij is. Er is namelijk bijna een akkoord over een contractverlenging.

Voor Anderlecht is dat een énorm belangrijke slag, want Verschaeren heeft intussen wel duidelijk gemaakt dat hij een absolute sterkhouder wordt de komende jaren. Zelf wil hij RSCA ook nog niet verlaten, ondanks de groeiende belangstelling.

"We zitten in de laatste rechte lijn", bevestigt sportief manager Michael Verschueren. "Ik heb er vertrouwen in dat we snel nieuws zullen hebben."

Update 20/3 - 7:06

Het Nieuwsblad meldt dat er ondertussen al witte rook is. Verschaeren gaat zijn overeenkomst bij Anderlecht verlengen. "Anderlecht heeft een akkoord bereikt met zijn goudhaantje Yari Verschaeren over een contractverlenging. De club zal dat eerstdaags bekendmaken", schrijft de krant.

"De huidige overeenkomst van de middenvelder liep af in 2020 en was nog aan de voorwaarden voor jeugdspelers die hun eerste profcontract krijgen. Het nieuwe contract heeft veel betere voorwaarden en werd onderhandeld door zijn begeleider Andres Dendoncker. Verschaeren wordt beloond voor zijn knappe prestaties van de laatste maanden."

Poll: Is Verschaeren het grootste talent op de Belgische velden?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024