Club-speler érg ongelukkig: "Sindsdien heeft Leko niet meer met me gepraat"

Club-speler érg ongelukkig:
Woensdag 20 maart 2019 - 07:34   I   door Redactie

Club Brugge staat in play-off 1 voor enkele uiterst belangrijke weken, maar aan Dion Cools lijkt het hele gebeuren toch wat voorbij te gaan. Hij is bij blauw-zwart volledig naar het achterplan verdwenen en daar heeft hij het toch moeilijk mee.

Het begon allemaal na de bekermatch in en tegen Deinze. Ivan Leko gooide er zijn ploeg om en gunde enkele spelers die nog niet veel in actie waren gekomen een kans. Club verloor en de basisspelers van die avond kregen de wind van voren.

"Er waren wel een paar jongens - onder wie ik - die meteen werden afgeslacht”, zegt Cools in Het Nieuwsblad. “Ik begon me echt af te vragen of ik zo dom was dat ik niet had ingezien dat ik slecht had gespeeld, want persoonlijk vind ik dat ik in die match echt niet zo zwak was. Maar omdat er weinig beelden van waren en ik het weekend nadien niet geselecteerd werd, nam iedereen maar aan dat ik toen héél slecht was.”

"Dit is gewoon een jaar waarin ik veel moet slikken"

Ook op de relatie met Leko lijkt ruis te zitten. “De laatste keer dat er echt gepraat werd, dateert al van de winter”, benadrukt Cools. “Toen eigenlijk iedereen op gesprek moest komen. Nadien is er niet meer gesproken geweest. Voor mij mogen ze altijd met mij komen praten, maar uit mezelf zal het niet komen. Dit is gewoon een jaar waarin ik veel moet slikken en moet proberen er sterker uit te komen. Of ik hem dat kwalijk neem? Ik ben een speler die niet speelt, dus dan ken je m'n antwoord al.”

Poll: Moet Cools meer kansen krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024