‘Juventus wil deze toptrainer aanstellen, Ronaldo schrikt zich rot’

‘Juventus wil deze toptrainer aanstellen, Ronaldo schrikt zich rot’
Woensdag 20 maart 2019 - 11:00   I   door Redactie

De kans is klein dat Massimiliano Allegri ook volgend seizoen nog aan het roer staat bij Juventus. De 51-jarige oefenmeester leidde 'De Oude Dame' de voorbije telkens wel naar de titel in de Serie A, maar in het Allianz Stadium verwachten ze net iets meer.

Het bestuur van Juventus aast op een eindzege in de Champions League en daarom is het van mening dat Allegri moet vervangen worden door een nieuwe trainer. De topclub uit Turijn weet ook al precies wie die nieuwe trainer moet worden: Antonio Conte.

Conte stond tussen 2011 en 2014 al aan het roer bij Juve en maakte er toen indruk. Het boegbeeld van Juventus ging nadien zijn geluk beproeven bij Chelsea, maar daar werd Conte voor de start van dit seizoen ontslagen.

Ronaldo zit niet te wachten op Conte

Juventus wil Conte komende zomer terughalen. Of dat naar de zin is van vedette Cristiano Ronaldo, is iets anders. Volgens Italiaanse media schrok CR7 zich rot toen hij te horen kreeg dat Conte in polepositie ligt om het roer bij Juve over te nemen. Volgens de Portugees is Conte veel te streng om de huidige spelersgroep onder zijn hoede te nemen.

Het is een publiek geheim dat Ronaldo voorstander was van de komst van Zidane. Eén probleem: de Fransman keerde vorige week terug naar Real Madrid.

Poll: Wie moet volgend seizoen trainer zijn van Juventus?

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Chelsea

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024