'Zinho Vanheusden kiest volgend seizoen voor deze club'

'Zinho Vanheusden kiest volgend seizoen voor deze club'
Woensdag 20 maart 2019 - 13:00   I   door Redactie

Zinho Vanheusden (19) staat in ons land te boek als één van de grootste talenten van zijn generatie. Bij Standard is de verdediger ondertussen een vaste waarde geworden. Waar zien we Vanheusden, uitgeleend door Internazionale, volgend seizoen aan het werk?

De kans is groot dat het antwoord op die vraag 'Standard' is. Wellicht blijft Vanheusden nog een seizoen langer op Sclessin voetballen. Het lijkt immers de beste manier om zichzelf verder te ontwikkelen. Zo denkt ook analist Eric Van Meir erover.

"Het lijkt mij voor hem het best dat hij volgend seizoen voor Standard blijft voetballen. Dan kan hij écht een volledig seizoen in de basis spelen, dat zou een volgende stap zijn in zijn ontwikkeling", zegt Van Meir in Sport/Voetbalmagazine.

"Vaste waarde bij Rode Duivel"

"Hij stond in de ploeg die een serieuze pandoering kreeg tegen Sevilla vorige zomer en dat kwam hem duur te staan. Als hij de volgende twaalf tot vijftien maanden kan bevestigen, dan wordt hij een vaste waarde bij de Rode Duivels."

"In de tussentijd kan hij best nog wat body kweken, wat hem sterker zal maken in de duels. Snelheid en wendbaarheid heeft hij al. Komen daar ervaring en wat extra kilo’s bij, dan spreek je over nog een stapje hoger", besluit Van Meir.

Poll: Gaat Vanheusden een vaste waarde bij de Rode Duivels worden?

TAGS  I  Standard  I  Internazionale  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024