Vandenbempt: "Zij hebben Thibaut Courtois in het vizier"

Vandenbempt:
Vrijdag 22 maart 2019 - 22:04   I   door Redactie

Thibaut Courtois beleeft niet meteen zijn leukste periode als profvoetballer. Bij Real Madrid werd de Belgische doelman aan de kant geschoven door Zinédine Zidane en bij de Rode Duivels beging hij een vreselijke blunder.

"Courtois maakte bij de Russische gelijkmaker een schoonheidsfoutje. Dat zijn we niet van hem gewend", zegt radiocommentator Peter Vandenbempt bij Sporza. "In normale omstandigheden waren we dat nu al vergeten, want dat had verder ook geen belang, maar het zijn momenteel geen normale omstandigheden voor een van de beste doelmannen ter wereld."

"Zijn fout van gisteren is binnen de kortste keren opgepikt door Spaanse websites. Ze gaan ermee aan de haal, omdat ze Courtois op een of andere manier in het vizier hebben. Hij is - vind ik - het slachtoffer van de situatie bij Real Madrid", meent Vandenbempt.

"Onoverwinnelijkheid kwijt"

Het valt Sporza-man wel op dat Courtois het nu moeilijk heeft. "Ik vond hem in de periode dat Real Madrid het al heel slecht deed een van de allerbesten, met heel veel goeie reddingen. Maar er kwamen toch altijd tegendoelpunten, omdat je nu eenmaal niet alles kunt tegenhouden. Dat gaat dan toch wegen op een doelman, want je bent je onoverwinnelijkheid kwijt."

Poll: Denk jij dat Courtois volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024