'Thibaut Courtois brengt zichzelf nog meer in de problemen bij Real Madrid'

'Thibaut Courtois brengt zichzelf nog meer in de problemen bij Real Madrid'
Maandag 25 maart 2019 - 11:30   I   door Redactie

Slecht nieuws voor Thibaut Courtois. Als de Rode Duivel dacht om na de interlandbreak met een propere lei te kunnen beginnen bij zijn club Real Madrid, komt hij flink bedrogen uit.

Volgens het Spaanse Fichajes heeft Courtois tijdens de voorbije week immers geen goede beurt gemaakt. Niet alleen zijn blunder tegen Rusland, maar ook zijn reactie na die blunder is in Spanje niet in goede aarde gevallen.

Courtois toonde zich zelfzeker door het volgende te laten optekenen: "De Spaanse pers probeert me te vermoorden. Toch beschouw ik mezelf nog steeds als de beste keeper van de wereld”, aldus de keeper. "Ik voel me sterk, ben kalm en speel doorgaans goed. Die fout tegen Rusland was een incident. Dat neemt niet weg dat ik ook van dit incident weer heb geleerd.”

Eigen graf aan het delven

Fichajes benadrukt dat Courtois op deze manier zijn eigen graf aan het delven is. Hij heeft zich niet populair gemaakt bij de Spaanse pers en die zullen het in de toekomst dan ook niet nalaten om hem hard aan te pakken. Het zou er ook voor zorgen dat Real Madrid van plan is om Courtois, en niet Keylor Navas, te lozen.

Poll: Denk jij dat het nog goed komt tussen Courtois en Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024