'Kylian Mbappé realiseert ongeziene monstertransfer van 280 miljoen'

'Kylian Mbappé realiseert ongeziene monstertransfer van 280 miljoen'
Maandag 25 maart 2019 - 17:01   I   door Redactie

Kylian Mbappé (20) staat op dit moment te boek als het grootste talent in het mondiale voetbal. Voorlopig speelt de Franse aanvaller nog bij Paris Saint-Germain, maar de kans is groot dat daar binnenkort verandering in komt.

France Football pakt nu groots uit met het nieuws dat Mbappé naar Real Madrid gaat verhuizen. Zinédine Zidane, pas terug aangesteld als trainer van De Koninklijke, kreeg carte blanche om een nieuw elftal samen te stellen en wil Mbappé er koste wat het kost bij.

PSG ziet Mbappé liever niet vertrekken, maar de Fransen zouden straks toch verplicht worden om mee te werken aan een transfer. Mbappé wil immers zelf graag naar Santiago Bernabéu verhuizen. Real zou alvast een ongezien monsterbod van 280 miljoen euro neergelegd hebben bij PSG.

De transfer zou er hoe dan ook komen, maar de vraag is hoeveel Mbappé in totaal zal moeten kosten. Het is goed mogelijk dat PSG nog met een tegenbod op de proppen komt of een ster van Real in ruil wil bij het vertrek van zijn goudhaantje. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Is Mbappé dit bedrag waard?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024