'Zidane is heel duidelijk over komst van Hazard naar Real Madrid'

'Zidane is heel duidelijk over komst van Hazard naar Real Madrid'
Dinsdag 26 maart 2019 - 14:43   I   door Redactie

Eden Hazard wordt al wéken in verband gebracht met een verhuis naar Real Madrid. De Rode Duivel wil zelfs niets liever dan komende zomer naar Spanje verhuizen, maar momenteel staat de supertransfer van Hazard op de helling.

Verschillende Spaanse media melden dat Real Madrid nog niet zeker is dat het Hazard wel gaat kunnen halen. Eerder lekte al uit dat De Madrileense topclub in eerste instantie gaat proberen om Kylian Mbappé binnen te halen.

Door het prijskaartje van minstens 280 miljoen euro dat rond de hals van de PSG-vedette hangt, is het niet zeker of er nog geld overblijft om ook Hazard in te lijven. Daardoor is de transfer van Hazard plots in gevaar.

Gratis

Het is dus niet uitgesloten dat onze landgenoot ook volgend seizoen nog bij Chelsea blijft. In de zomer van 2020 loopt zijn contract in Londen af en zou Hazard gratis en voor niets kunnen vertrekken.

Update 26/3 - 14:43

Volgens France Football maakt Zinédine Zidane zich geen zorgen over Eden Hazard. De Franse coach wil de Rode Duivel er graag bij volgend seizoen en hij heeft er naar verluidt alle vertrouwen in dat Hazard straks bij Real Madrid tekent. Hij blijft dan ook sereen bij de berichtgeving over een mogelijke weigering van Chelsea.

Poll: Denk jij dat Hazard volgend seizoen bij Real Madrid zal spelen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  v24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024