'Anderlecht maakt werk van eerste (en onverwachte) supertransfer'

'Anderlecht maakt werk van eerste (en onverwachte) supertransfer'
Woensdag 27 maart 2019 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht hoopt in play-off 1 verrassend uit de hoek te komen en nog een serieuze rol van betekenis te spelen in de titelrace. Als paars-wit straks een ticket voor de (voorrondes) Champions League in de wacht weet te slepen, dan kan het mogelijk meteen een onverwachte supertransfer realiseren.

Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht immers mag op een verlengd verblijf van Yannick Bolasie (29). Het huurt de Congolees tot het einde van dit seizoen van Everton. Langer dan een half seizoen blijven leek aanvankelijk niet aan de ore, maar ondertussen liggen de kaarten blijkbaar al anders.

"Bolasie wil ook eens in de Cham­pions League voetballen. Als Anderlecht dat nog realiseert, kan het Bolasie misschien wel overtuigen om volgend seizoen nog een jaar te blijven", schrijft Het Nieuwsblad.

"Voor Anderlecht is zijn Engelse contract tot 2021 en zijn loon van 85.000 euro per week te zwaar om hem definitief over te nemen, maar waarom geen langere huur met een uitdaging in de Champions League?", besluit de krant.

Poll: Hoop jij dat Bolasie ook volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Everton  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024