Woedende Romelu Lukaku haalt zwaar uit: "Het is gewoon walgelijk!"

Woedende Romelu Lukaku haalt zwaar uit:
Woensdag 27 maart 2019 - 11:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku kwam tijdens de voorbije interlandbreak niet in actie bij de Rode Duivels. In een videoreeks op het platform OTRO haalt de spits wel zwaar uit naar supporters van de nationale ploeg.

"Het klikte al niet van bij de start", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Lukaku. "De mensen vonden dat ik niet goed was bij België. En dachten dat ik niet meer dan 25 keer zou scoren. 'Wow', dacht ik. Op dat moment was ik amper negentien."

Tijdens een WK-kwalificatiematch tegen Estland liep het hélemaal mis. "Ik scoorde twee goals en zorgde voor een assist. Ik was briljant en we wonnen met 8-1. Toch klonk er boegeroep. Dat was één van de momenten waarop ik tegen mezelf zei: de nationale ploeg en ik zal altijd haat/liefde blijven", aldus Big Rom nog.

Walgelijk

"Die wedstrijd gaf me een disgusted feeling, een walgelijk gevoel. Ik speel iedere keer voor België met een gevoel van woede in plaats van trots. Ik zei tegen mijn moeder dat ze nooit meer naar wedstrijden van de Rode Duivels moest komen, mijn vader doet dat evenmin. Daarom zwaai ik ook elke keer naar de camera als ik scoor. Ik weet dat ze thuis aan het kijken is. (lacht) Chilling, watching, she's cool."

Poll: Begrijp jij de woede van Lukaku?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024