VTM krijgt zware kritiek na 'transfers' van Jan Mulder en Marc Degryse

VTM krijgt zware kritiek na 'transfers' van Jan Mulder en Marc Degryse
Donderdag 28 maart 2019 - 14:44   I   door Redactie

VTM pakte donderdagmorgen uit met het nieuws dat zowel Jan Mulder als Marc Degryse overkomen van de VRT. De commerciële zender zal beide heren binnenkort inzetten op de Champions League en de wedstrijden van de Rode Duivels.

Een straffe dubbelslag in televisieland en bij VTM zijn ze uiteraard in hun nopjes met de komst van Mulder en Degryse, twee van de meest opgevoerde analisten in België.

Veel kijkers en voetbalfans vinden het echter maar niets dat de twee analisten naar de commerciële omroep verhuizen. VTM krijgt op de sociale media dan ook veel kritiek te verduren.

"Zeveren en afbreken kan iedereen"

"Weer een programma waar ik niet meer naar kijk. Waar zijn jullie mee bezig? Laat dat aan de analisten van hier in plaats van een Hollandse geldzak en een beu mens die niet meer mee kan met het voetbal van vandaag. Zeveren en afbreken kan iedereen, sukkels van VTM", haalt een kijker hard uit naar de commerciële zender.

"Dit heeft alleen met geld te maken", en "Wat geld met een mens kan doen...", klinkt het verder nog op de sociale media.

Poll: Begrijp jij de overstap van Degryse en Mulder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Beerschot Wilrijk  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024