STVV wint van Charleroi, Westerlo en Beerschot Wilrijk in evenwicht

Zondag 31 maart 2019 - 21:50   I   door Redactie

STVV is met een overwinning aan play-off 2 begonnen. De Limburgers wonnen zondagnamiddag met 3-1 van Sporting Charleroi, dat nochtans vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen.

STVV-Charleroi 3-1

Charleroi kwam na amper tien minuten spelen op voorsprong. De eerste kans was meteen prijs voor de bezoekers: Morioka bleef heel rustig en legde het leer voorbij Steppe tegen de touwen. STVV beet van zich af en werd vlak voor rust beloond via een goal van De Sart, die van dichtbij kon scoren.

Na rust bleef het lange tijd 1-1, maar in de slotfase nam STVV toch afstand van Charleroi. Het waren de invalers die het deden voor De Kanaries. Eerst devieerde Ceballos de 2-1 binnen en luttele minuten later maakte Sylla er zelfs nog 3-1 van.

Westerlo-Beerschot Wilrijk 1-1

Westerlo en Beerschot Wilrijk hielden elkaar in evenwicht. Halverwege stond het eindresultaat al op het scorebord. Na 25 minuten spelen opende Brogno de score, maar tien minuten later stond het alweer gelijk na een goal van Bruls. Bij 1-1 bleef het uiteindelijk ook.

Poll: Denk jij dat STVV play-off 2 kan winnen?