'Club Brugge krijgt plots uitstekend nieuws over toptransfer'

'Club Brugge krijgt plots uitstekend nieuws over toptransfer'
Zondag 31 maart 2019 - 17:12   I   door Redactie

Club Brugge staat aan de vooravond van een belangrijke transferperiode. De Bruggelingen lijken enkele van hun sterkhouders kwijt te spelen. Tijdens de voorbije weken raakte bekend dat Arnaut Danjuma erg gewild is, maar zal hij ook vertrekken?

Bij Club Brugge zouden ze Danjuma graag nog een seizoen in het Jan Breydelstadion houden. Misschien niet onrealistisch, want na AC Milan neemt nu ook het geïnteresseerde Ajax een afwachtende houding aan in het dossier.

Bij Ajax zien ze in Danjuma een opvolger voor David Neres. De Braziliaan zou een stap hogerop kunnen en willen zetten. Al hoopt Ajax dat het zijn kersverse Braziliaanse international kan houde. Dat liet Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij de Amsterdamse topclub, optekenen in de Nederlandse media.

Als Neres ook volgend seizoen bij Ajax blijft, dan zal Danjuma niet naar de Amsterdam ArenA verhuizen. En dat is dan weer goed nieuws voor Club Brugge, dat zijn uitblinker dan mogelijk makkelijker kan verleiden tot een verlengd verblijf.

Poll: Denk jij dat Danjuma volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  AC Milan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024