Dit is de reden waarom Courtois niet eens op de bank zat bij Real Madrid

Zondag 31 maart 2019 - 22:45   I   door Redactie

Real Madrid heeft zondagavond, met de nodige moeite, gewonnen van Huesca. De Koninklijke kwam al heel vroeg op achterstand, maar zette de match alsnog naar zijn hand.

Eerst en vooral hét nieuws van de dag: Luca Zidane stond bij Real Madrid onder de lat. Hij kreeg de voorkeur op Keylor Navas, die pas terug was na interlandverplichtingen met Costa Rica. Thibaut Courtois kon sowieso niet spelen. Onze landgenoot ontbrak met een dijblessure.

Over naar de wedstrijd dan. Na amper drie minuten spelen was Real al op achtervolgen aangewezen. Cucho schoot de bezoekers uit Huesca op voorsprong. Real reageerde via Isco, waardoor het aan de rust 1-1 stond.

Benzema doet het

Ceballos bracht Real na rust aan de leiding, maar Huesca gaf zich nog niet gewonnen. Via Etxeita werd het 2-2. In de absolute slotfase schoot Benzema zijn ploeg alsnog naar de drie punten.

Poll: Denk jij dat Luca Zidane een concurrent is voor Courtois?