Anderlecht bereikt akkoord met nieuwe trainer: ‘Hij gaat onmiddellijk aan de slag’

Anderlecht bereikt akkoord met nieuwe trainer: ‘Hij gaat onmiddellijk aan de slag’
Maandag 01 april 2019 - 08:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht begon zaterdagavond met een nederlaag aan play-off 1. Paars-wit gooide de weinige titelhoop die er nog was overboord. Trainer Fred Rutten zag dat het verschil tussen zijn ploeg en die van KRC Genk groot was.

De voorbije weken waren de resultaten positief, maar dat neemt niet weg dat men bij Anderlecht niet écht in Rutten gelooft. Hij is en blijft een tussenpaus en dat bevestigt nu ook Het Nieuwsblad.

De krant meldt dat Anderlecht reeds in januari een persoonlijk akkoord bereikte met Kasper Hjulmand. De Deense trainer stapte onlangs zelf op bij Nordsjaelland en zou op dit moment zelfs al aan de slag zijn voor Anderlecht.

Doorlichting

“Volgens welingelichte bronnen heeft Hjulmand de volgende maanden nodig om een grondige doorlichting te maken van de spelerskern van Anderlecht, schrijft Het Nieuwsblad. “De Deen wil alle matchen uit Play-off 1 bekijken, maar maakt ook een analyse van alle jongens die paars-wit momenteel heeft uitgeleend. Pas daarna kan Hjulmand beslissen wie hij volgend jaar kan gebruiken en wie niet.”

Poll: Is dit een goed plan van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nordsjaelland  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024