'Laurent Depoitre staat voor terugkeer naar Jupiler Pro League'

'Laurent Depoitre staat voor terugkeer naar Jupiler Pro League'
Maandag 01 april 2019 - 12:00   I   door Redactie

Het hing al een hele poos in de lucht, maar sinds het voorbije weekend is het ook mathematisch zeker: Huddersfield tuimelt aan het einde van dit seizoen uit de Premier League. Slecht nieuws ook voor Laurent Depoitre (30). Hij moet wellicht op zoek naar een nieuwe werkgever.

Huddersfield beschikt over een optie om het aflopende contract van Depoitre met één seizoen te verlengen, maar het is maar zeer de vraag of het bestuur van de Engelse club dat zal doen. Depoitre maakte dit seizoen weinig indruk. In 23 wedstrijden - waarvan tien als basisspeler - vond hij niet één keer de weg naar de netten.

De kans is groot dat Depoitre straks, na een jaar Porto en twee seizoenen bij Huddersfield, terugkeert naar de Jupiler Pro League. Verschillende topclubs houden de situatie van de targetspits alvast in de gaten. Zijn profiel is onder meer gewenst bij Club Brugge, Anderlecht, AA Gent én Standard.

Poll: Bij welke club zou Depoitre het beste passen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Huddersfield  I  Rode Duivel  I  KV Oostende

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024