Hein Vanhaezebrouck haalt vernietigend uit naar Anderlecht en Marc Coucke

Hein Vanhaezebrouck haalt vernietigend uit naar Anderlecht en Marc Coucke
Maandag 01 april 2019 - 19:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft de stilte doorbroken. Voor het eerst sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht heeft de West-Vlaming opnieuw een interview gegeven. Voor wie zou twijfelen: Vanhaezebrouck is nog niet veranderd. Hij haalt meteen vernietigend uit naar Anderlecht en voorzitter Marc Coucke.

“In tegenstelling tot wat zij telkens weer laten uitschijnen, ben ik nog steeds niet volledig uitbetaald”, aldus Vanhaezebrouck aan Het Laatste Nieuws. “Ze geven de licentiecommissie bovendien foute informatie door te stellen dat de club na het ontslag een onderlinge overeenkomst bereikte, maar dat is gelogen."

"Anderlecht tracht alles voor zich uit te schuiven, ondanks tientallen aanmaningen van mijn advocaat. Is dat dan de zogezegde ‘grootste club van het land’?”, krijgt paars-wit een serieuze veeg uit de pan van zijn ex-coach.

"Was Anderlecht nog wel Anderlecht?"

Ook zijn moeilijke relatie met Marc Coucke komt ter sprake. “Hij was kwaad dat Musona niet speelde en dat Bakkali zo weinig kansen kreeg", zegt Vanhaezebrouck daarover. “Ik besef dat ik met een bluts en een buil uit het avontuur van Anderlecht ben gestapt. Maar anderzijds stel ik mezelf ook de vraag: ‘Was Anderlecht nog wel Anderlecht?’”

Poll: Had Vanhaezebrouck meer tijd en respect moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024