Toptransfer in de maak: ’Anderlecht brengt bod van 6 miljoen euro uit’

Toptransfer in de maak: ’Anderlecht brengt bod van 6 miljoen euro uit’
Woensdag 03 april 2019 - 20:42   I   door Redactie

RSC Anderlecht richt zijn blik al op volgend seizoen, zoveel is duidelijk. Achter de schermen maken Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen werk van inkomende transfers. Dé prioriteit? Een nieuwe spelmaker.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht Michel Vlap (21) op het oog heeft. De Nederlandse aanvallende middenvelder is een vaste waarde bij Heerenveen, waar hij dit seizoen al goed was voor veertien doelpunten en zes assists.

"De eerste telefoongesprekken hebben plaatsgevonden. Anderlecht heeft zich officieel gemeld bij Heerenveen voor Michel Vlap. Dat ontkennen ze bij RSCA zelf, maar wordt ons formeel bevestigd in Friesland. Paars-wit ziet in Vlap een serieuze kanshebber om de nieuwe nummer tien te worden", schrijft de krant.

8 miljoen

"Bij onze Nederlandse collega's klinkt het dat Vlap wat lijkt op Hans Vanaken: groot, met goeie voeten, spelinzicht en scorend vermogen. Er hangt wel een serieus prijskaartje aan de Nederlandse jeugdinternational: Heerenveen zou 8 miljoen euro willen vangen. Het valt af te wachten of Anderlecht zo ver wil gaan", besluit HLN.

Update 3/4 - 20:42

Volgens de Franstalige krant La Capitale is Anderlecht van plan om een bod van 5 à 6 miljoen euro uit te brengen op Vlap. Of dat voldoende is om Heerenveen overstag te laten gaan, moet nog blijken. Het is wel duidelijk dat het paars-wit menens is om de beloftevolle Nederlander naar België te halen.

Poll: Zou dit een goeie aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023