'Mbappé eist meteen érg opmerkelijke inkomende transfer bij Real Madrid'

'Mbappé eist meteen érg opmerkelijke inkomende transfer bij Real Madrid'
Woensdag 03 april 2019 - 13:00   I   door Redactie

Real Madrid maakt werk van nieuwe sterren voor volgend seizoen. Eén van de namen die bovenaan op het verlanglijstje van voorzitter Florentino Perez en trainer Zinédine Zidane staat, is die van Kylian Mbappé.

De Koninklijke zou zomaar even 300 miljoen euro veil hebben voor het Franse wonderkind van Paris Saint-Germain. Maar dan moet het Mbappé zelf nog zien te overtuigen...

Don Balon meldt dat Mbappé wel oren heeft naar een overstap naar Real Madrid. Hij zal evenwel niet zomaar zijn handtekening onder een overeenkomst met Real zetten.

Mbappé wil boezemvriend bij Real

Mbappé zou meteen een opmerkelijke eis op tafel gelegd hebben. Hij wil dat Real Madrid zijn boezemvriend William Saliba (18) eveneens naar Santiago Bernabéu haalt.

Saliba is een centrale verdediger die te boek staat als een groot talent en dit seizoen al enkele keren in de basis stond bij Saint-Etienne. De jonge Fransman zou het op termijn ver kunnen schoppen, maar toch zou het straf zijn mocht hij komende zomer al naar Real verhuizen. Al zou Mbappé dus veel invloed kunnen hebben...

Poll: Moet Real Madrid toegeven aan de eisen van Mbappé?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Saint-Etienne

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024