Moet Anderlecht verplicht degraderen? "Ik sta hier helemaal achter"

Moet Anderlecht verplicht degraderen?
Donderdag 04 april 2019 - 11:32   I   door Redactie

De licentiecommissie had nog veel vraagtekens bij Anderlecht. Zo beweerde Hein Vanhaezebrouck naar de commissie te zijn gestapt omdat hij een deel van zijn ontslagvergoeding nog niet zou gekregen hebben.

“Er zijn vragen gesteld over bepaalde dossiers. Ik denk niet dat het aan mij is om daar meer over uit de doeken te doen” antwoordt sportief manager Michael Verschueren in Het Laatste Nieuws. “Er zijn vragen gesteld, wij hebben geantwoord. Het is niet over individuele details gegaan. Wel over een aantal puur balansmatige parameters.” 

Zo kwam de kapitaalsverhoging van 30 miljoen euro van Marc Coucke aan bod. "Die verhoging maakt deel uit van een veel breder beleid. We hebben die doorgevoerd om competitief slagvaardig te zijn in de uitbouw van de club. Ik was hier aanwezig om te tonen dat wij achter de cijfers die wij neerleggen stáán. Ik heb ook op een zeer transparante manier toegelicht hoe we die cijfers zullen realiseren."

Bij Anderlecht vreest men geen verplichte degradatie. "Wij maken ons geen zorgen. De licentiecommissie is aan zet, maar ik heb het gevoel dat alles goed verlopen is.”

Poll: Denk jij dat de licentie van Anderlecht ernstig in gevaar is?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024