Afhaker bij Genk, Club Brugge en Standard: "Hun geluk gaat ophouden"

Afhaker bij Genk, Club Brugge en Standard:
Vrijdag 05 april 2019 - 18:43   I   door Redactie

Standard doet het weer uitstekend in Play-off 1 en begon met een 6 op 6. De Rouches behoren zo samen met Genk en Club Brugge tot de titelfavorieten. Al ziet Eddy Snelders dat toch niet helemaal zo.

"Maar het geluk van Standard zal op een zeker moment wel ophouden", zegt Snelders in een gesprek met Sporza. "Ze zullen op verplaatsing niet altijd evenveel geluk hebben als tegen Gent. Standard moet toch een ander niveau halen in uitwedstrijden."

"Thuis is het een heel moeilijk te bespelen ploeg, maar op verplaatsing moet er dringend iets veranderen. Met één uitnederlaag kunnen ze al uitgerangeerd worden in de titelstrijd."

"De wedstrijd op Club Brugge wordt dus richtinggevend. Beslissend wordt het niet, maar wel een serieuze indicatie. Met het niveau van op Gent zal het niet lukken in Jan Breydel."

Club Brugge

"Ondertussen ontpopt Club Brugge zich nog meer als een van de twee grote titelfavorieten", vervolgt Snelders. "Het zit nu dicht in het kielzog van Genk, na knappe prestaties tegen Gent en Anderlecht. Club is toch dé ploeg die naar Genk mag lonken."

Poll: Wie denk jij dat als eerste afhaakt in de titelstrijd?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024