Club Brugge-fan Stef Wauters: "Het is duidelijk wie de grote titelfavoriet is"

Club Brugge-fan Stef Wauters:
Vrijdag 05 april 2019 - 19:00   I   door Redactie

VTM nieuwsanker Stef Wauters is al jaar en dag fan van Club Brugge. Hij is bijzonder blij met de eerste zege van zijn favoriete club in 21 jaar.

"In de namiddag had ik al het gevoel dat het zou gebeuren. De afgelopen jaren hebben we dat vaker gezegd toen Club in de flow zat, maar nu voelde je dat nog meer. Na de tegengoal had ik geen schrik, zeker niet toen Leko Danjuma als joker in het veld bracht. Het was al 21 jaar geleden, maar nu is de ban gebroken. Eindelijk zijn we daar vanaf", zegt Wauters in Het Laatste Nieuws. "Nu zullen we de volgende 21 jaar winnen op Anderlecht (lacht)."

"Wat de titelstrijd betreft, kan het snel keren. Dat is de spanning en de charme van de play-offs. Het zal sowieso tussen Genk, Club en Standard gaan, al is Club voor mij nu wel de favoriet. Genk is een sympathieke club die mooi voetbal speelt, maar je mag niet vergeten dat ook wij dat gedaan hebben in het begin van het seizoen toen we op volle sterkte waren. Met Danjuma en co. die terug zijn is dat ook nu het geval. En dan zie je dat Club er opnieuw staat.”

Poll: Is Club de grote titelfavoriet?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24  I  sport  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024