Fred Rutten reageert op razende Anderlecht-fans

Fred Rutten reageert op razende Anderlecht-fans
Zondag 07 april 2019 - 22:03   I   door Redactie

De fans van Anderlecht waren razend na afloop van de wedstrijd tegen Antwerp. Paars-wit ging met 1-2 onderuit. Fred Rutten begrijpt de fans.

"Ik heb daar alle begrip voor", zegt Rutten. "Bij een club als Anderlecht hebben fans verwachtingen. Als wij dat het hele jaar niet kunnen waarmaken, dan is dat enorm teleurstellend."

"Ik begrijp dat wel. Als ik een kaartje zou kopen voor een jaar, zou ik ook diep teleurgesteld zijn. Dat is heel normaal. Ik vind ook dat de supporters achter ons hebben gestaan tijdens de wedstrijd. We mogen absoluut niet klagen over onze fans."

Gesloten Antwerp

Over de wedstrijd: "We begonnen goed. We speelden een uitstkeende eerste helft, behalve na de tegengoal. Toen waren we de kluts kwijt. Na de rust waren we niet meer bij machte om nog kansen af te dwingen tegen een zeer goed georganiseerd Antwerp. Ze speelden zeer gesloten."

"Uiteindelijk kregen we nog een goal tegen en dat is heel zuur. We verdienden meer dan een nederlaag. We kunnen het echter niet veranderen. We moeten onszelf bij elkaar rapen en richting de volgende wedstrijd weer."

Poll: Kan Rutten beter opstappen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  v24  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024