Degryse haalt uit naar Coucke: "Dat is toch niet netjes"

Degryse haalt uit naar Coucke:
Vrijdag 12 april 2019 - 11:00   I   door Redactie

Marc Coucke kreeg de voorbije tijd al de wind van voren van zijn de Anderlecht-supporters, maar daar blijft het niet bij. Nu haalt ook analist Marc Degryse - nota bene een ex-speler van paars-wit - uit naar Coucke.

Na de overname door Coucke, werd duidelijk dat de relatie van de nieuwe voorzitter met het vorige bestuur vertroebeld was. Dat blijkt ook uit het feit dat ex-voorzitter Roger Vanden Stock niet meteen de beste vriend is van Coucke.

"Ik heb gehoord - ik weet niet of het waar is - dat Roger Vanden Stock voor de match in een restaurant buiten het stadion moet eten en dan met een busje wordt gevoerd - da's toch niet netjes, vind ik", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Van Himst: "Je mag niet álles op Coucke steken"

Anderlecht-icoon Paul Van Himst neemt het op voor Coucke: "Ik weet dat niet, Marc, maar - en 't is niet om hem te verdedigen - je mag niet álles op Coucke steken."

"Naar mij toe is Marc Coucke heel correct geweest", gaat Van Himst verder. "Hij heeft gemaakt dat ik mijn plaats in de tribune heb kunnen behouden, ik heb mijn parking nog... - allez ja, veel andere mensen die in mijn buurt zaten, zijn minder tevreden."

Poll: Verdient Vanden Stock meer respect?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024