Verhaeghe kondigt verrassend nieuws over nieuw stadion van Club Brugge aan

Verhaeghe kondigt verrassend nieuws over nieuw stadion van Club Brugge aan
Vrijdag 12 april 2019 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge broedt al járen op plannen om een nieuw stadion te bouwen, maar tot nader order speelt blauw-zwart nog steeds in het Jan Breydelstadion. Al kondigde voorzitter Bart Verhaeghe nu wel verrassend nieuws aan over het nieuwe stadion van zijn club.

Club Brugge wacht op groen licht voor de bouw van een stadion aan de Blankenbergse Steenweg, maar houdt rekening met een plan-B. "We zijn inderdaad bezig met een nieuwe locatie,” zegt Verhaeghe in Kantine, het wekelijkse interviewprogramma van Eric Goens op Play Sports.

“Als de Raad van State alsnog groen licht zou geven voor de bouw van ons stadion aan de Blankenbergse Steenweg gaan we daar natuurlijk mee door, maar ook in het andere geval moeten de supporters niet wanhopen, want dan kunnen we snel op een nieuwe site aan de slag. Wat er ook gebeurt, we willen zo snel mogelijk naar een nieuw stadion en zullen daar absoluut werk van maken.”

"Droevig om vast te stellen"

“In het beste geval schat ik onze kansen op fifty fifty in, maar de realiteit leert dat in dergelijke dossiers de bouwaanvraag in 85% van de gevallen wordt vernietigd. Dat is droevig om vast te stellen, maar net daarom moeten we niet bij de pakken blijven zitten", voegt Verhaeghe er nog aan toe.

Poll: Denk jij dat Club Brugge snel zijn intrek in een nieuw stadion zal nemen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024